La Diputació inverteix 110.000 euros
La Diputasió inverteix 110.000 euros en la reabilitació de l'Ajuntament de Salem
2/03/2016
La Diputació inverteix 110.000 euros per a completar la rehabilitació de l'Ajuntament de Salem
  • En els pròxims mesos podrà finalitzar-se la reforma integral d'un edifici molt degradat
01/03/2016

La Diputació de València que presideix Jorge Rodríguez ha donat el recolzament definitiu a les obres de rehabilitació de l'Ajuntament de Salem, en la comarca de la Vall d'Albaida. Poc després d'arribar a la Corporació, el nou executiu va concedir una ajuda al consistori de Salem de 50.000 euros per a la segona fase de les obres, que ara s'amplia amb altres 60.000 euros per a completar la reforma integral de l'edifici.

La reforma es va iniciar en l'anterior legislatura però va quedar estancada, segons expliquen fonts municipals. L'edifici consistorial, de dues plantes, estava molt degradat i les obres no han resultat senzilles per les dificultats en els accessos a la plaça de la Pau, on se situa l'ajuntament.

Amb l'aportació de la Diputació, en els pròxims mesos es podrà completar una actuació amb la qual s'han substituït les bigues de fusta de la teulada, s'ha canviat de lloc l'escala, s'han substituït les finestres i s'ha habilitat un ascensor, entre altres millores significatives perquè els veïns de Salem, una població d'una mica més de 400 habitants, gaudisquen del seu nou ajuntament.

 

Turismo

Descripción del término "Turismo"